Dias sin IVA Mubak

Fins al 23 d'octubre Dies sense IVA a menjadors i dormitoris de Mubak. Si t'agraden les nostres propostes ara, sense IVA, t’encantarà! No deixis passar aquesta oportunitat única. Consulta condicions.
Hasta el 23 de octubre Días sin IVA en salones y dormitorios de Mubak. Si te gustan nuestras propuestas ahora, sin IVA, ¡te van a encantar! No dejes pasar esta oportunidad única. Consulta condiciones.
Fachada Mubak Terrassa

Anímate a hacer una VISITA VIRTUAL :
Haz click en la imagen de debajo

Video

Canvia casa teva al mode Tardor amb idees en mobles i decoració de Mubak. Aprofita els descomptes de fins al 30% i treu partit als nostres Estils de Tardor. Diuen que som diferents... i realment ho som. Vine a Mubak.
Cambia tu casa al modo Otoño con las ideas en muebles y decoración de Mubak. Aprovecha los descuentos de hasta el 30% y saca partido a nuestros Estilos de Otoño. Dicen que somos diferentes... y realmente lo somos. Ven a Mubak

Estilos de Otoño

MUBAK Terrassa
Mobles, Decoració.
Horari. De dilluns a dissabte: 10.00 - 13.30 h. i de 16.00 - 20.00 hores.
Avinguda Santa Eulalia, 218. Esquina Can Jofresa 1 (ENTRADA PARKING)
08228 Terrassa - Barcelona
Amb la Tornada a la llar arriba... la Tornada al Relax. Posa la teva casa més còmoda a Mubak amb descomptes de fins al 30%. Canvia el xip i treu la teva millor cara!
Con la Vuelta al Hogar llega... la Vuelta al Relax. Pon tu casa más cómoda en Mubak con descuentos de hasta el 30%. Cambia el chip y ¡saca tu mejor cara! 

Vuelta al Hogar